Nattokinaza NSK-SD (300 kaps.)
Cena regularna:
towar niedostępny
Sfermentowana soja – pokarm Japończyków od tysięcy lat
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się j? na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działaj? c na białko soi, powoduj? powstanie enzymu – nattokinazy. Nie zawiera witaminy K.
SKŁAD:
Olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulguj? ca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa
Porcja dzienna: 1 kapsułka Opakowanie zawiera: 300 kapsułek |
|
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka) |
|
Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps. (uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi) |
100 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci
UWAGI:
nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych.
Nie powinny go zażywać kobiety w ci? ży i karmi? ce.
Osoby zażywaj? ce leki powinny spożywać ten produkt wył? cznie pod kontrol? lekarza.
Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi.
Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
91,61 zł
249,00 zł
26,51 zł
Cena regularna:
31,19 zł
49,80 zł
Cena regularna:
58,59 zł
39,90 zł
28,13 zł
Cena regularna:
33,09 zł
22,36 zł
Cena regularna:
26,30 zł
24,90 zł
Cena regularna:
29,29 zł